FEATURED
Полиграф
- 22/10/2023
157 views 5 sec

На 22.01.2023 премиерот Димитар Ковачевски објави твит во кој пишува: „Изградивме 1300км нови патишта во последните 5 години.“ И видеото од твитот содржи тврдење „1300 КМ нови патишта изградени во последните 5 години“. Но, ова тврдење не ја поминува проверката на факти. Се тврди дека се изградени 1300 км. нови патишта, но дел од нив […]