Home > IMPRESSUM
0 views 4 sec 0 Comment

IMPRESSUM

- 01/11/2023

Ueb faqe e “Poligraf” – TV emision për zbulimin e dezinformatave dhe lajmeve të pasakta

projekt i Shoqatës Qytetare INSTITUTI PËR MEDIA DHE ANALITIKË IMA Shkup, në bashkëpunim me Televizionin Nacional Alsat M

Adresa:

Rr.Struma nr.3/1-12 Shkup

Telefoni:

+ 389 70 349 906

E-posta:

institute@ima.mk

Drejtues i projektit:

Petrit Saraçini

Redaktor i hulumtimeve dhe analizave:

Zharko Trajanoski

Drejtuese e emisionit/gazetare:

Era Gjakova

Gazetare – bashkëpunëtore:

Saranda Selimi – Islami

 

Shoqata e qytetarëve INSTITUTI PËR MEDIA DHE ANALITIKË IMA nga Shkupi është organizatë joqeveritare, jopartiake e qytetarëve që e praktikon lirinë e shprehjes dhe kryen një sërë aktivitetesh për arritjen e misionit dhe qëllimeve të saj. Për më shumë detaje, klikoni këtu.

Comments are closed.