31 views 44 sec 0 Comment

E gjithë Evropa duhet të përgatitet për luftë, paralajmërimi dramatik i ministrit gjerman të mbrojtjes

- 01/11/2023

“Ne duhet të jemi të përgatitur për luftë, ndërsa ne si vend luftojmë për të parandaluar përhapjen dhe përshkallëzimin e konfliktit në Lindjen e Mesme”, thotë Pistorius.

Ministri gjerman i Mbrojtjes Boris Pistorius theksoi për ZDF se Evropa, si dhe Gjermania, duhet të jenë të përgatitur për luftë.

“Konflikti në Lindjen e Mesme dhe lufta midis Rusisë dhe Ukrainës sigurisht që do të kenë pasoja për shoqërinë gjermane”, theksoi ministri gjerman i mbrojtjes, Boris Pistorius.

Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.