Home > ИМПРЕСУМ
0 views 6 sec 0 Comment

ИМПРЕСУМ

- 01/11/2023

Веб страница на Полиграф – ТВ емисија за разоткривање дезинформации и неточни вести

Проект на Здружение на граѓани ИНСТИТУТ ЗА МЕДИУМИ И АНАЛИТИКА ИМА Скопје, во соработка со Национална телевизија АЛСАТ М

Адреса:

Струма бр.3/1-12 Скопје

Телефон:

+389 70 349 906

Контакт е-пошта:

institute@ima.mk

Раководител на проектот:

Петрит Сарачини

Уредник на истражувања и анализи: 

Жарко Трајаноски

Водител – новинар:

Ера Ѓакова

Новинар – соработник:

Саранда Селими – Ислами

 

Здружението на граѓани ИНСТИТУТ ЗА МЕДИУМИ И АНАЛИТИКА ИМА од Скопје e невладино, непартиско здружение на граѓани кое ја практикува слободата на изразување и врши повеќе дејности за остварување на својата мисија и цели. За повеќе детали, кликнете тука.

Comments are closed.