URBANLIFESTYLE

34 views
Полиграф

„Полиграф“: Кои медиуми дезинформираа за оставка на хрватскиот претседател Милановиќ?

Медиумите честопати наседнуваат на сатирични текстови на 1-ви април, денот на шегата, објавувајќи ги како
- 10/04/2024
28 views
Полиграф

„Полиграф“: Кој дезинформираше дека градоначалникот на Арачиново е ранет во вооружениот напад?

Веста за вооружениот напад врз градоначалникот на Арачиново, Ридван Ибраими, беше топ – тема во
- 09/04/2024

module 1dSubTitle

Полиграф
Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на
На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на
Полиграф
„Полиграф“: Кои медиуми дезинформираа за оставка на хрватскиот
Медиумите честопати наседнуваат на сатирични текстови на 1-ви април, денот на

„Полиграф“: Дезинформација е дека Фуркан Салиу не е

По приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, тој стана мета на бројни невистини и дезинформации, како

Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на

На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на фактите, покрај организациите кои

ABOUTUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
21 views
Полиграф

Георгиевски за „Полиграф“: Ширењето дезинформации е страшно олеснето, очекувам медиумите да проверуваат сè што ќе објават

Што можат да направат медиумите и новинарите за подобро справување со странските малигни влијанија и
- 18/04/2024
34 views
Полиграф

„Полиграф“: Кои медиуми објавија погрешна фотографија на осомничен за убиството на малата Данка?

И за случајот во Србија со убиството на малата Данка, повеќе медиуми во земјава и
- 17/04/2024

module 1dSubTitle

Полиграф
Георгиевски за „Полиграф“: Ширењето дезинформации е страшно олеснето,
Што можат да направат медиумите и новинарите за подобро справување со
- 21/05/2015
Within spread beside the ouch sulky and this wonderfully and as the well and where supply much hyena so tolerantly recast hawk darn woodpecker less more so. This nudged jeepers less dogged sheared opposite then around but a due heinous square subtle amphibiously chameleon palpable tyrannical aboard removed much outside and without vicious scallop flapped newt

„Полиграф“: Дезинформација е дека Фуркан Салиу не

По приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, тој стана мета на бројни невистини и дезинформации, како

Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита

На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на фактите, покрај организациите кои

„Полиграф“: Кои медиуми дезинформираа за оставка на

Медиумите честопати наседнуваат на сатирични текстови на 1-ви април, денот на шегата, објавувајќи ги како

„Полиграф“: Кој дезинформираше дека градоначалникот на Арачиново

Веста за вооружениот напад врз градоначалникот на Арачиново, Ридван Ибраими, беше топ – тема во