34 views
Полиграф
17/04/2024

И за случајот во Србија со убиството на малата Данка, повеќе медиуми во земјава и регионот објавуваа многу шпекулации и погрешни информации.

На пример, на 4 април 2024 неколку медиуми во земјава објавија наслови дека медиумите во Србија објавиле фотографии од осомничените за убиството на Данка. Агенцијата „Макфакс“.

ABOUTUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
21 views
Полиграф

Георгиевски за „Полиграф“: Ширењето дезинформации е страшно олеснето, очекувам медиумите да проверуваат сè што ќе објават

Што можат да направат медиумите и новинарите за подобро справување со странските малигни влијанија и
- 18/04/2024
34 views
Полиграф

„Полиграф“: Кои медиуми објавија погрешна фотографија на осомничен за убиството на малата Данка?

И за случајот во Србија со убиството на малата Данка, повеќе медиуми во земјава и
- 17/04/2024

module 1dSubTitle

Полиграф
Георгиевски за „Полиграф“: Ширењето дезинформации е страшно олеснето,
Што можат да направат медиумите и новинарите за подобро справување со
Полиграф
„Полиграф“: Кои медиуми објавија погрешна фотографија на осомничен
И за случајот во Србија со убиството на малата Данка, повеќе
Полиграф
„Полиграф“: Дезинформација е дека Фуркан Салиу не е
По приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, тој стана мета на бројни
Полиграф
Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на
На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на

module 1dSubTitle

Полиграф
Георгиевски за „Полиграф“: Ширењето дезинформации е страшно олеснето,
Што можат да направат медиумите и новинарите за подобро справување со
Полиграф
„Полиграф“: Кои медиуми објавија погрешна фотографија на осомничен
И за случајот во Србија со убиството на малата Данка, повеќе
Полиграф
„Полиграф“: Дезинформација е дека Фуркан Салиу не е
По приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, тој стана мета на бројни
Полиграф
Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на
На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на
Полиграф
„Полиграф“: Кои медиуми дезинформираа за оставка на хрватскиот
Медиумите честопати наседнуваат на сатирични текстови на 1-ви април, денот на

„Полиграф“: Дезинформација е дека Фуркан Салиу не е

По приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, тој стана мета на бројни невистини и дезинформации, како

Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на

На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на фактите, покрај организациите кои