Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита

На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на фактите, покрај

„Полиграф“: Кои медиуми дезинформираа за оставка на

Медиумите честопати наседнуваат на сатирични текстови на 1-ви април, денот на шегата, објавувајќи

„Полиграф“: Кој дезинформираше дека градоначалникот на Арачиново

Веста за вооружениот напад врз градоначалникот на Арачиново, Ридван Ибраими, беше топ –

Сарачини: Медиумите и проверувачите на факти да

На Меѓународниот ден на проверка на факти, 2 април, во Скопје се одржа

URBANLIFESTYLE

21 views
Полиграф

„Полиграф“: Кој ширеше нови дезинформации со стара вест за експлозии на северот на Косово?

Стара вест – нова дезинформациja. Ова е чест начин што го употребуваат некои Фејсбук страници
- 04/04/2024

module 1dSubTitle

Полиграф
Сарачини: Медиумите и проверувачите на факти да се
На Меѓународниот ден на проверка на факти, 2 април, во Скопје
Полиграф
„Полиграф“: Кој ширеше нови дезинформации со стара вест
Стара вест – нова дезинформациja. Ова е чест начин што го
Полиграф
„Полиграф“: Кој дезинформира дека напаѓачите во Москва биле
И за неодамнешниот терористички напад во Москва, некои медиуми во земјава

„Полиграф“: Дали беше лажна веста дека цело Скопје

На медиумите може да им се случи да објават неточни информации и преку пренесување на

„Полиграф“: Дали е точно тврдењето дека професорката Ванковска

Кога има избори, на политичарите и кандидатите често им се случува да изнесат јавно ставови

„Полиграф“: Кој дезинформираше дека градоначалникот на Арачиново е

Веста за вооружениот напад врз градоначалникот на Арачиново, Ридван Ибраими, беше топ – тема во

Сарачини: Медиумите и проверувачите на факти да се

На Меѓународниот ден на проверка на факти, 2 април, во Скопје се одржа регионалната конференција

ABOUTUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
11 views
Полиграф

Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на проверувачите на факти

На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на фактите, покрај организациите кои
- 11/04/2024
23 views
Полиграф

„Полиграф“: Кои медиуми дезинформираа за оставка на хрватскиот претседател Милановиќ?

Медиумите честопати наседнуваат на сатирични текстови на 1-ви април, денот на шегата, објавувајќи ги како
- 10/04/2024

module 1dSubTitle

Полиграф
Силни пораки на евроамбасадорот Гир за заштита на
На регионалната конференција во Скопје на Меѓународниот ден на проверка на
- 21/05/2015
Within spread beside the ouch sulky and this wonderfully and as the well and where supply much hyena so tolerantly recast hawk darn woodpecker less more so. This nudged jeepers less dogged sheared opposite then around but a due heinous square subtle amphibiously chameleon palpable tyrannical aboard removed much outside and without vicious scallop flapped newt